Hahahahahahahah, aw

Hennnes sätt att gäspa :'D

Dagens ridpass

Hej bloggen!
Har inte uppdaterat här sen igårmorse, men har inte haft tid och lust.
Var jättetrött igårkväll (vet inte varför?!) så det blev inget bloggande då, och hann tyvärr inte imorse. Fick rättare sagt springa sista biten till skolan :p
Idag så har jag ridit Whisse på ridhuset. Gjorde lite lösgörande övningar, såsom volter, snett igenom, halvt igenom, serpentiner o.s.v. Tränade även lite på galoppen. Det går bättre och bättre :) Fick till en lite mer minskad galopp idag, i slutet i alla fall. Annars så vill hon bara öka, öka, öka. Men det är bara träning som gäller!
Imorgon blir det vila för Whissewiss. Blir antagligen ridning på torsdag igen, och på fredag så kommer veterinären hit och vaccinerar alla 3 hästarna :)
Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är jättetrött idag med. Don't know why?
Första december imorgon - Julkalandern! xD


Whisse för någon dag sedan :)




Kallt..

Hej!
Här sitter jag och har precis ätit upp min frukost och ska alldeles strax börja gå till sporthallen, för vi har gympa. Men möter såklart Wilma på vägen ;) Har inte träffat henne på några dagar så det ska bli skojsigt att träffa henne :)
Men jag vill inte ge mig ut i det kalla och snöiga vädret, menmen, det är bara till att ta sig i kragen..
Puss på er!

Nya grejer

Idag har mamma och jag varit på familia ju, och köpte två par tröjor och ett par vinterskor. Bild kommer imorgon ;)
Red sedan på åkern i snön. Första gången jag rider någon annanstans än i paddocken eller i ridhuset. Och det gick jättebra, det kändes som att hon hade varit där jättemånga gånger :) Dock fick hon ett lite fnatt när jag skulle trava, haha. Bushäst! Blir antagligen ridhuset imorgon, om det inte är världens oväder ute då :p Nu ska jag titta vidare på teve och sura över att det är måndag imorgon igen :(

Godmorgon

Hej!
Idag blir det att leta efter vinterskor, och sedan rida på åkern här hemma i snön :) Vad ska ni göra idag? :D
Här kommer lite låttips från mej :
Mikrofonkåt - September

Black Jesus - Jay Smith

California King Bed - Rihanna



Familia

Hej!
Det har varit dålig uppdatering här, jag vet. Men det var skönt att pausa lite. Idag har mamma och jag varit på familia. Skulle köpa vinterskor men hittade inga snygga, haha! Plus att dem stängde bara ett litet tag efter att vi kom in på skopunkten. Så hann bara titta i typ 10min :p Imorgon så ska jag, mamma och Wilma rida våra pållar på åkern i snön. Mys! Men nu ska jag fotsätta att titta teve :)
Vad har ni gjort idag?



Min Önskelista

Det här är min önskelista :

Hej vintern

Bjällerklang, bjäller... Hej på er!
Hade snöbollskrig på rasten idag, tror att jag mulade typ alla killar i vår klass, haha! Ingen mulade mig, förutom Wilma xD Efter skolan stack jag, Wilma, Emma, Elin och Evelina och åkte pulka. Eller åkte plastpåse rättare sagt :p
Evelina hade en snowracer, mer hade vi inte. Så Emma och Elin sprang hem till Emma och hämtade stora sopsäckar som vi åkte i, och det gick snabbt kan jag lova :p Mamma hämtade mig vid halv sex. Sen dess har jag frusit som in i, men nu börjar jag tina upp ;) Ska fixa ett inlägg nu, med saker som jag önskar mig, men ni får vänta ett tag :)

Mys i stallet

Hej!
Somsagt så fick Whisse vila idag. Det var inga bra tider i ridhuset heller, så det fick bli mys i stallet.
Borstade henne i ungefär en timme. Och hon bara stod och mös :D Blir antagligen vila imorgon också. Jäkla bajs väder -.- Jag och mamma körde ner till ridhuset och tittade på hoppträning :) Kom hem för ungefär en timme sedan ;) Och nu har jag precis gjort matteläxan, haha :p Lite sent, men vafan xD Nu ska jag leta efter vinterskor på nätet..
Puss!

Bättre och bättre!

Idag gick jag med henne in i transporten och hon tvekade inte ens :D Red först i lilla, där red jag på en liten volt och samlade henne. Gick sedan över i stora och red på en större volt. Jobbade i både skritt och trav. Och hon går jättefint emellanåt. Galopperade också i båda varven, och det går bättre och bättre för varje gång! :) Hon var rätt pigg idag kan man säga, haha! Måste träna på att samla galoppen lite mer, korta den. Men det är så kul att rida henne! :D:D Blir vila för henne imorgon. Ska borsta henne, mysa och sånt. Tycker hon förtjänar det, haha :)
Ha det så bra!

Ridhuset

Hej!
Tänkte bara skriva här lite snabbt innan jag går ut i stallet och börjar att göra v Whisse :) Ska träna bommar idag istället, eftersom det inte gick igår. Så får vi se hur hon går idag. Har bytat bett till tre-delat istället, hon hade två-delat innan. För hon tuggar jättemycket på bettet, eller så är det något med hennes tänder. Skriver hur det har gått sen. Men nu måste jag ut! Ska vara där fem :)
Puss!

Dagens ridpass

Dagens ridpass var väl inte sådär jättebra. Antagligen så har hon lite träningsvärk från igår..
Var proppfullt i ridhuset så det blev inga cavaletti bommar idag, får bli imorgon istället. Men då blir det att rida i lilla ridhuset då det är upptaget i stora. Men det går det med ;)
Ska göra svenska-läxan nu sen kallar sängen. Godnatt ♥

Hopp i galopp

Vid 3-tiden körde vi ner till ridhuset med Vesslan. Ställde fram ett litet kryss som jag skuttade över några gånger. Kom även i galopp några enstaka gånger och det gick hur bra somhelst det med! :D I slutet av passet satt Wilma upp och det gick jättebra! Men gud vad Wilma är liten om man tänker efter, haha. Nej, vad taskig jag är :p
Här kommer lite bilder som Wilma fotade :)
Finis <3

<3

Hopp i trav.

Hopp i galopp. Den hästen kan verkligen hoppa, haha!

Wilma & Whisse

Haha, najs vinkel va? :)

Tack för att du ville fota oss Wilma, love you ♥
Imorgon blir det ridhuset igen. Ska träna bommar.
Ha det bra!

Träningstävling resultat

Hej!
Var ju med på träningstävling med Giovanna idag :)
Första rundan så stannade hon 3 gånger (tror jag).
Men sen fick jag tag på ett spö och då gick det lite lättare. Så jag hoppade en runda till felfritt :D
Man fick en rosett, för skojs skull :)
Amanda var med på Dessie :)
Och det gick jättebra. Fick också några stopp, men när hon väl hoppade så hoppar hon finfint! :thumbup:
Blev inte så många bra bilder, för det suger att fota i ridhus. Men här kommer dem som blev någorlunda bra ;)
Foto: Wilms ♥
Amanda & Dessie

Amanda & Dessie

Jag & Giovanna

Woopsi..

Haha, det ser ut som att jag ska flyga av. Men nejdå ;)

Haha, så jäkla mycket motor det är i den hästen xD
I Dessie också :p

Puss & Kram Skumbanan!


Jag har hittat rätt häst

Hej, precis som rubriken lyder så tror jag att jag hittat rätt häst! Igår tog det nästan 1 ½ timme att lasta henne, idag tog det knappt 5 min. Och nu får vi bara hoppas att det kommer vara så lätt att lasta henne framöver också :D Red i ridhuset. Och det gick hur bra somhelst, hon är nog van vid ridhus för det kändes precis som att hon hade varit där flera gånger innan! :) Galoppade också, i båda varven, och det känns underbart! :D Hoppade även ett litet kryss, och hon hoppar finfint :D Allt känns super just nu :D Och imorgon blir det Träningstävling med Jojo, så då blir det nog vila för Whisse. Kanske hinner rida henne med. Vi får se ;) Men nu ska jag glo på teve och ladda inför imon ;)
Puss!

Vinterbilder

Isdroppe ^^

Det är så fint när snön lägger sig på trädgrenarna.

Det är gott med hö, tycker Whissewiss.

Fina Whispering.

Ska ju somsagt försöka lasta idag igen och köra ner till ridhuset. Är riktigt sugen på att rida idag.
Ska träna på galoppen igen, det kanske går liite lättare när det är större utrymme ;)
Puss på er.
Och vet ni vad? Snart är det jul :D


Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

Gick inge vidare att lasta idag. Det tog 1h och en kvart innan vi fick in henne. Men sen såg vi att det var punktering på ena hjulet på bilen. Så det blev inget ridhus idag. Vi lät henne stå kvar ett tag i transporten för att vänja sig lite. Imorgon ska vi göra ett nytt försök att lasta dem och köra till ridhuset :):)
Nu ska jag titta vidare på Idol. Jag säger bara : FAN VAR JAY ÄR BRAAAAA!!!!



Galopp

Hejsvej! ♥
Det är helt sjukt vad skolan har varit dryg idag alltså -.-
Vi går ca 7 timmar i skolan varje dag, med det känns som en hel evighet.
Tur att det är fredag imorgon.
Efter skolan så stack jag hem och åt, sen ut i stallet och red Whissewiss.
Hon ökar rätt mycket i mellan åt. Halvhalt, halvhalt, halvhalt!
Men annars så gick det super. Hon är så fin lilla Vesslan.
Och jag fick faktiskt fram henne i galopp i vänstervarvet idag :D
Jag höll inte igång den så länge, eftersom det är så geggigt och halt på vissa ställen av paddocken.
Men det kändes sjukt bra att galoppen funkar. Vi trodde ju att jag inte skulle få fram henne i galopp alls. Men det gick! Ska försöka lasta henne imorgon och köra ner till ridhuset. Dessieloppan följer med. Och Linda och Jojo ska också ner där :)
Och på tal om Jojo så har mamma ringt till ÖRS nu och änmält mig och Jojo till söndag. Ska hoppa 80cm :)
Och så får vi hoppas på att det går bra! ;)
Men nu ska jag titta på Kenza och Tyra show. Ha det så bra så hörs vi imorgon!
Whisse idag :D

Jag idag :)



Mörker

Hej!
Fick rida i mörkret idag. Kom hem från skolan lite över fyra. Stannade kvar tillsammans med några tjejer i klassen för att träna till julavslutningen. Vi ska sjunga :p Cyklade som en galning hem, för att det inte skulle bli mörkt. Men det blev det ju ändå. Jag båda hatar och gillar vintern. Hatar den för att det blir så mörkt snabbt och att det är svinkallt ibland. Och gillar den för att det är mysigt när det snöar, och såklart för julafton. Det är också mysigt att rida i snön :D I dagens ridpass ägnade jag mig mest åt galoppen. Och hon galopperade faktiskt, ja, inte så mycket. Men några galoppsprång. Och dem galoppsprången kändes riktigt bra! :) Ska träna att lasta henne i helgen. Och sen framöver så får man åka ner till ridhuset och rida lite :) Och den 21 november, så är det ju träningstävling på örs, och jag ska vara med med Jojo. Vi ska åka till örs nu någon dag, och anmäla oss. Det är ju trots allt på söndag :)
Ha det så bra. Puss!

Bytat Design

Nu har jag bytat design igen, som ni alldeles säkert sett.
(klicka på bilden så blir den större)

Vila

Hovslagaren var lite sen idag, så jag lät Whisse vila idag.
Imorgon ska jag mest fokusera mig på galoppen. Hennes ägare har galopperat med henne, och hon galopperar i hagen ibland. Så det ska nog gå! :) Klockan är inte så mycket, men jag tror att jag går och lägger mig nu. Är jättetrött.
Godnatt!

Dagens ridpass

Skrittade och travade över bommar på marken och det gick jättebra.
När jag skrittade över dem första gången så tyckte hon det var jätteläskigt.
Andra gången så tog hon JÄTTEstora kliv över dem, haha.
Provade sedan i trav och det gick jättebra! :)
Imorgon kommer hovlagaren och ska slå på en framsko på Whisse. Så därfor så ska jag jobba på galoppfattningar.
Har ju inte galopperat henne än..
Men ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon.
Hinner inte skriva här så mycket.
Har fullt upp med läxor och hästar.
Puss!

Bilder

Hej! ^^
Idag har det varit en stalldag :)
Vid halv tolv så gick jag och Wilma ut i stallet och borstade på våra tjejer. Whisse är så jäkla snäll att pyssla med! Så skönt. Red sedan ett litet pass i paddocken. Och den pigga hästen kan gå fiint :D Höger varv är dock lättare..
Traven är inte alls någon ''travartrav'' om man säger så. Det känns precis som en vanlig trav. Men nu är det ju så att jag är van vid att rida ponny. Och inte van vid stora steg, haha! Men vi har ju bara haft henne i två dagar. Så det är ju inte så konstigt :p Red väl i 45min något sånt. Bryr mig inte så mycket om hur länge jag rider, jag avslutar när det går som bäst ;) Efter att jag hade ridit klart, så tog vi på alla pollarna täcke och släppte dem tillsammans i hagen. Och vet ni vad??? Det gick superduper bra! :D:D I början släppte vi bara ut Dessie och Whisse. Och då visade Dessie vem som bestämde. Alltså hon. Haha, det är inte ofta som det är hon som bestämmer över någon annan häst. Men nu så! ;) Och sen släppte vi ut Hjalle till dem. Och då fjöntade han sig först, men sen orkade han nog inte mer eller något. För sen stod han bara och tog det lugnt. Sen lade vi ut varsin hötuss till dem. Och det blev inget bråk om vem som skulle ha vilket hö eller så. Så skönt! :D Så när dem stod där ute och åt, så mockade jag och mamma. För Wilma skulle iväg :(<3
Så idag var jag i stallet i nästan 6h. Mys! :D Och nu har jag gjort ett ''rid- och outfit schema'' för mig och Whisse :)Så jag har fullt upp i veckan med att rida. Haha! Me like ^^
Här får ni bilder från idag ;D
Whisse: Oh, var det ett löv som trillade där ute? :o

Whisse: Nu försvann det :(

Whisse: Fortsätt att borsta mig nu, istället för att fota mig. Jag vet redan att jag är snygg...

Sötnöt <3



Finis <3

Whisse: Visst är jag fin i min rosa grimma?!

*gääääoooaassp*

Whisse: Vill du ha en ful min? Ja, här får du en : :p

P R E C I O U S




Whisses far

Letade lite efter Whisses mamma och pappa på nätet.
e: Com Hector
u: Yes Indeed
Com Hector, Whisses pappa.

Com Hector, Whisses pappa.

Hittade ingen bild på hennes mamma tyvärr :(

I'm never going to forget you hunny

Never, never, never, never, never!!
Gråter en tår varje dag.

Vesslan hemma

Hejsan!
Nu är Vesslan hemma! Kallar Whispering antingen Whisse eller Vesslan numera :)
Lastningen gick mindre bra, men det är något man får träna henne på. Men nu står hon väl och myser i sin box. Hjalle och hon står sidan om varandra. Och dem kan hälsa på varandra emellan boxarna, för där är inget galler. Mamma och jag trodde att dem skulle börja bråka. Men istället stod dem bara och pussades ♥ Så nu är dem bästisar tror jag. Men vi ska vänta med att släppa ihopa dem i hagen. Ifall att det händer något. Hon är ranglåg men Hjalle kanske dummar sig.. Annars är i princip allting bra! :D Hon är supersnäll i boxen, och kelig. Så jag har stått och kelat med henne hela tiden typ. Längtar tills imorgon, då jag ska rida henne i paddocken. Är ju van vid en seg och lat ponny, men här är det helt annorlunda. Lilla Vesslan är pigg som en mört. Haha. Nejdå, inte så kanske.. Det var väl allt jag hade att säga just nu. Ska ta med kameran ut imorgon. Ska be mamma fota när jag rider. Tihi, jag är glad.
Puss!
Whisse i sin box. Min bror säger att hon är lik Delfi.. Är hon det? :o



Videoklipp

Hej, har testat det ''nya'' Windows Live Movie Maker nu, där man kan göra slowmotion och lite mer sånna grejer.
Sjukt kul! :D
Här kommer en film som jag gjorde, bara för skojs skull :p

Bad Update

Hello!
Dålig uppdatering idag, i know! Men har tyvärr inte haft tid :/ Men nu är jag häär.
Först skola. Vi fick tillbaka våra SO-prov, och jag fick full pott! :D Det trodde jag verkligen inte, för det kändes inte så bra när vi gjorde provet..
Sen när jag kom hem så gick jag ut i stallet och fixade där. Mockade hagen, mockade till pollarna, fyllde på vatten, gav kaninerna vatten och mat och släppte in pollarna :) När jag kom in sen så gjorde jag MA-läxan, tro det eller ej, men jag tycker faktiskt att det är kul med matte, med lite kluringar och sånt, för det är faktiskt inte så svårt. Ja, inte i denna ma-boken i alla fall (a) När jag var färdig med den, så gjorde jag tacopaj, helt själv :p Det blev faktiskt gott! :D
Sen bänkade jag mig framföt tv:n och tittade på Idol. FAN VAD JAY ÄR BRA, säger jag bara. Men det är ju för att han är helsingborgare!!!!! :D Asså seriöst, han kommer vinna! Juryn stod till och med upp :D
Haha, sen när idol var slut, så tittade jag på Kenza och Tyra show här på datan, del 2. För jag såg del 1 igår ;)
Och nu väntar jag bara på att Idol ska börja igen. Undra vem som kommer att åka ut.... Da Da Daaaaa!
Imorgon ska vi hämta hem Whisse. Det ska bli så spännande! :D
Ja, Whispering då. Hon kallas för Whisse ♥
Men nu har Idol börjat.
Skriver antagligen här imorgon innan vi sticker. Vi ska vara där halv två.
Puss!
En bild ritad av @FotoKajsa på bilddagboken. Så najs!!! :D♥


Jag just nu! :D



Whispering

Hej!
Har varit och provridit en häst som heter Whispering idag, därfor har jag inte varit aktiv här idag. Född 2004, mkh 1,55. Väldigt pigg och glad, red ute på ett gräsfält i blåsten. Hade inte blivit riden mycket sista månaden. Ska ha henne på foder till en början, för att se om vi passar ihop. Kanske köper henne sen. Snäll att pyssla med i stallet. Här kommer en bild.
Kärlek vid första ögonkastet :'D



Tillbaks

Hej!
Har kommit tillbaka från hoppträningen nu!
Lika kul som vanligt att titta :D
Har inte så mycket att skriva, så ni får lite låttips ;)
  • Only Girl (In the world) - Rihanna
  • Dancing on my own - Robyn
  • This afternoon - Nickelback
  • Logiskt - Petter
  • Längesen - Petter
Puss <3

Plugg

Hej!
Min dag idag har spenderats åt att plugga SO. För vi har SO-prov imorgon :(
Annars jag har inte gjort så värst mycket..
Snackar med Wilma på msn och lyssnar på musik.
Och senare ska jag, mamma och eventuellt Wilma till ridhuset och titta på hoppträningar :)
Men innan dess blir det väl att plugga mer SO -.-
Jaja, kanske gör en videoblogg. Men bara kanske.
Har typ inget att berätta :p
Puss!
Vårt nya köksbord :D Visst är det snyggt? (a)



Ikea

Tjabba tjena hallå!!
Blev ikea idag med bästa Wilma, mamma och mormor. Men jag och Wilma gick mest runder själva :p
Och vi köpte vars ett par moggedon. 19kr.
Har inte mycket mer att skriva.
Vi hörs imorgon.
Puss <3



Jag är glömsk

Vet ni vad jag glömde göra nu...?
- Att ta före/efter-bilder.
Usch, känns som jag ljög för er nu... :P Men jag är väldigt glömsk, fråga min familj!
Har i alla fall städat på mitt rum nu. Dammsuga får jag göra imorgon.
Innan man har börjat att städa så pallar man verkligen inte. Men när man väl är igång så är det inte så farligt trots allt. Även om jag fortfarande inte tycker det är kul. Hehe, det blev lite rörigt. Men jag tror att ni förstår endå, eller?
Men allvarligt talat..
Tycker ni att jag ska göra en vlogg? (videoblogg)
Isåfall, vad ska jag prata om? Kom med förslag :D
Puss !

Vaccinerad

Hej på er!
Idag så var det ju den första skoldagen nu efter höstlovet. Vaccinerades, men vet inte mot vad. Haha! :P Efter skolan följde jag med Wilma hem till henne. Så fikade vi där och lite sånt mys :) Sedan cyklade vi hem till mig och bytte om till ridkläder. Jag hade ett par leggins, ett par ridbyxor, ett par mjukisbrallor, och 3 par strumpor. Och så hade jag bara t-shirt och kofta och jacka. För jag brukar för det mesta bara frysa om benen och fötterna ;) Väl ute i stallet så hjälptes vi åt att fixa Dessie. Och när vi sen var klara så red Wilma och Dessie ut på en tur jag jag gick med :) Mysigt! Ridturen tog kanske... 30-45min? :) Lagom tycker jag! Och imorgon så ska Dessie få vila lite.
Ja, och dethär är morgondagens planer :
  • Skola
  • Hem till Wilma
  • Fika på Ikea med Wilma
  • Hem till Wilma igen
  • Hem och duscha
  • Sova
Haha, det är de jag kommer på i nuläget att jag ska göra :)
Skriver kanske någon/några rader här innan jag går och lägger mig sen!
För nu ska jag gå upp och städa mitt rum. Jag lovar, det är värsta bombnedslaget däruppe. Hehe..
Ska ta före/efter bilder ;)
Puss!

Funderar

Funderar på att ha någon slags tävling eller frågestund, eller vad som helst.
För att göra bloggen lite roligare :)
Kanske jag till och med bjuder på en videoblogg. Haha, nej gud vad pinsamt!
Vad tycker ni, är det en bra idé eller tycker ni helt enkelt att min blogg är bra som den är?

Superbra

Hej!
Hoppträningen idag gick superbra. Jojo var väldigt pigg och glá men det gillar ja. Haha, det rimmade :thumbup:
Men somsagt det gick väldigt bra! Det som vi/(jag) behöver träna på är, att landa i rätt galopp efter hindret. Men det kommer nog bli bra!
Måndag imorgon -.-
Vi ska vaccineras. Inte kul. Det gör jätteont i armen efter sprutan. Så det kommer göra ont i armen när man mockar och håller på i stallet och sånt :(
ÄR DET BARA JAG SOM HAAAAAAAATAAAAAAAAAAR SÖNDAGAR???!!!
Tycker att dem är sjukt dryga...
Menmen, man får väl glädja sig åt att det snart är fredag igen. Nej, men det går snabbare än vad man tror!
Ciao!
Vi innan vi skulle hem :)



Gäsp

Hej!
Sitter här och gäspar, haha. Ska göra v mig efter att jag har skrvit här ;)
Klockan nio kommer Wilma, och då går vi ut i stallet och gör v Dessie :)  Och ca tjugo i tio hämtar Linda upp oss här hemma ;) Så lastar vi Dessie tillsammans med Jojo. Får se hur det går, men det går nog bra!
Nu ska jag ringa Wilma och se hur långt hon har kommit.
Vi hörs sen! ;)

Trötter här

Hej!
Är skittrött nu, vet inte varför?! Ska gå och lägga mig snart...
Idag så har Wilma varit här, och ridit Dessieloppan. Hoppade lite idag igen, gick hur bra somhelst!
Sen vid halv fem-tiden (?) så körde mamma, jag och Wilma till ridhuset tillsammans med Lillis och Sussie :)
Lillis är Sussies häst, som är en go och glad 20-åring. Jättesnäll! Som jag då fick rida lite idag. Skritt och lite trav, var ju första gången jag red honom! Han är en perfekt häst att lära sig att rida på!
Hinner inte skriva mer nu, batteriet är alldeles strax slut!
Uppdaterar mer imorgon! Ska ju hoppträna med Jojo för Christel ;)
Puss!

Jag & Danny

Red ju Linas häst Danny igår. Jag är inte säker, men jag tror han heter Danny Key. Men jag vet inte :p Han tömkördes lite först och sen satt jag upp på han. Kände mig liten på han, haha! Nejdå, det kändes bra! Jag skrittade och travade och lärde mig faktiskt en del av Sussie (Linas mamma) som jag kan använda på den hästen vi köper senare ;) Ska även göra det på Jojjo! ;)
Här är vi :
Han är fin, men min sits var ju inte den bästa, haha! Liknar en hösäck :p

Och sen i bilen påväg hem så pratade vi lite om häst och så. Om att jag kanske ska ha en storhäst istället för en ponny. För om jag köper en ponny, kanske jag kommer känna mig för stor för den efter ett tag. Så det lutar åt att köpa en storhäst istället! ;) Kanske inte så hög som Danny, men ca 155cm hade passat bra faktiskt!
Nog pratat om det.
Idol igårkväll ju! Vad tyckte ni om att Geir åkte ut? Det gjorde väl inte mig så mycket men det var synd att han åkte ut på sin födelsedag.. Menmen, så är det ;)
Nu ska jag ta och äta frukost. Min mage kurrar som in i, haha!
Ha det gött så hörs vi sen, puss!

Wilma hoppar Dessie

Hej!
Här kommer lite bilder på Wilma och Dessie idag ;)
tihi ;D

fina, va?!

jiha!

liite för tidigt, haha!

liite försent, haha! ;D

woops, här kom en bild på oss med ;)

haha, ja.. vad ska man säga?! en vanlig dag i stallet xD

Det var alla, nu ska jag gå och byta om till ridkläder. Ska iväg till ridhuset, ska få rida Lina Hagmans häst lite. Kul!! :D
Puss ;*

Hopp

Idag kommer Wilma hit och ska hoppa Dessie lite i paddocken och träna inför träningstävlingen på ÖRS den 21 november. Som jag också ska vara med på, med Giovanna. Ni som har följt min blogg ett tag vet vem hon är ;)
Wilma och Dessie <3

Jag och Jojjo (Giovanna) <3

Uppdaterar förmodligen senare idag. Om jag har tid. Idol och sånt på teve ju ;)

Ny design

Hej!
Har bytat design återigen pga det som har hänt.
Kommer att använda denna bloggen ett tag till bara.
För att jag och Wilma håller på att göra en blogg tillsammans igen. Och denna gång ska den bli allt förutom dålig.
Så därför har jag denna sålänge. För jag känner att jag behöver skriva av mig.

Varför :'(

i will always love you.
14 maj 1996 - 1 november 2010
vila i frid älskling.
♥ 

jag orkar inte skriva om det, det är för jobbigt.